Restaurant & Lounge Sopravento

Rezervacija

Možete naručiti za van | Pomer

Provedite večer kod nas uz raznovrsnu kuhinju i sve njezine delicije. U restoranu & Lounge Sopravento nudimo vam ukusna jela u opuštenom ambijentu. Uživajte na našoj terasi tijekom ljetnih dana. Zaista ugodno: Budući da su naše prostorije ugodno klimatizirane, vaš će posjet biti ugodan na bilo kojoj vanjskoj temperaturi.

Autentičan restoran s bifeom

Naša prvorazredna kuhinja razmazit će vas ogromnom ponudom ukusnih jela i pića. Poslužite se na našem ukusnom bifeu! Nudimo sve od predjela i deserata do raznovrsnih glavnih jela. Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi. Kako bi roditelji mogli jesti na miru, naš lokal nudi dječiji kutak s raznovrsnim atrakcijama za djecu prije i poslije jela. Pušačima na raspolaganju stoji vlastiti dio.

Naša parkirališta stoje vam na raspolaganju

Jednostavno ostavite svoj auto na našem besplatnom parkiralištu. Vrlo nam je drago da možemo poželjeti dobrodošlicu baš svima. Stoga imamo prilaz bez prepreka. Već danas rezervirajte stol kod nas i nagradite se večerom s izvrsnim jelima u našim ugodnim prostorijama. Obratite pozornost na našu online rezervaciju koja vam omogućuje rezervaciju stola klikom miša. Moguće je i pozivom na broj +385994472434. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo debitnu karticu, beskontaktno plaćanje, plaćanje virmanom, Mastercard kartica i VISA karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Vrlo rado ćemo spremiti vaše obroke za ponijeti. Zainteresirani ste za usluge cateringa? Onda nas direktno kontaktirajte. Ako želite, svoj privatni događaj možete ga održati i na našoj lokaciji. Svoje prostorije rado iznajmljujemo za svadbe ili druge velike događaje. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da ovaj sasvim posebni dan bude baš onakav kakav ste uvijek zamišljali. Svakim danom od 09:00 do 23:59 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Pomer 26a, 52100 Pomer, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+385994472434

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:59
Utorak
09:00 – 23:59
Srijeda
09:00 – 23:59
Četvrtak
09:00 – 23:59
Petak
09:00 – 23:59
Subota
09:00 – 23:59
Nedjelja
09:00 – 23:59

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue