Restaurant & Lounge Sopravento

Rezervacija

Restoran | Restaurant & Lounge Sopravento | Pomer

Provedite večer kod nas uz raznovrsnu kuhinju i sve njezine specijalitete. Dođite u naš restoran & Lounge Sopravento i uživajte u ukusnim kreacijama naših vrhunskih kuhara! Uživajte na našoj terasi tijekom toplih dana. Naš klima uređaj pobrinut će se za to da se i po vrućini i hladnoći kod nas osjećate ugodno.

Top restoran s WIFi-jem

Ukusna jela i pića odmah će vas uvjeriti u našu kvalitetu. Osim toga, nudimo bogat i ukusan bife s prvorazrednim izborom hrane. Povedite i svoje prijatelje! Ovdje će svatko naći nešto što voli. Imamo besplatni WiFi za jednostavno surfanje na internetu. Dječji je kutak tu za vašu djecu dok vi možete uživati. Imamo zaseban dio u koji se pušači mogu diskretno skriti.

Dozvolite da vam pomognemo oko vaših svadba

Parkirajte na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Posebno praktično za obitelji s dječjim kolicima ili osobe s ograničenom pokretljivošću – naš restoran ima prilaz bez prepreka. Stupite u kontakt s nama i rezervirajte tren. Poseban komfor – svoju rezervaciju možete izvršiti koristeći naš obrazac za online rezervacije! Moguće je i pozivom na broj +385994472434. Kod nas možete sasvim lako platiti Mastercard karticom, plaćanje virmanom, beskontaktnim plaćanjem, debitnom karticom i VISA karticom. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Naša jela mogu se naravno i ponijeti. Nudimo i usluge cateringa – za daljnje informacije, jednostavno nam se obratite. Bit će nam drago ako svoju privatnu proslavu održite kod nas. Jednostavno pošaljite upit! Želite li svoju svadbu proslaviti kod nas – javite se i mi ćemo taj dan učiniti nezaboravnim. Svakim danom od 09:00 do 23:59 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Pomer 26a, 52100 Pomer, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+385994472434

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:59
Utorak
09:00 – 23:59
Srijeda
09:00 – 23:59
Četvrtak
09:00 – 23:59
Petak
09:00 – 23:59
Subota
09:00 – 23:59
Nedjelja
09:00 – 23:59

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue