Restaurant & Lounge Sopravento

Rezervacija

Možete naručiti za van | Pomer

Htjeli biste jesti ukusna jela, a još uvijek tražite za odgovarajućim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? Dobro došli u naš restoran & Lounge Sopravento. Drago nam je što vas možemo razmaziti našim ukusnim jelima i prirediti vam nezaboravan ugođaj. Naša terasa posebno je ugodna pri lijepom vremenu. Kada sljedeći val vrućine naiđe, samo dođite kod nas: rashladite se i dobro odmorite u našim klimatiziranim prostorijama.

Autentičan restoran s WIFi-jem

Prvorazredna jela i pića u trenu će vas uvjeriti u našu kvalitetu. Naši gosti vole naš raznoliki bife s velikim izborom jela. Imamo besplatni WiFi za bezbrižno surfanje na internetu. Kako bi roditelji mogli jesti na miru, naš lokal nudi dječiji kutak s raznim atrakcijama za djecu prije i poslije jela. Naš posebno uređeni dio za pušače društveno je okupljalište za sve koji se prepuštaju užicima dobroga duhana.

Također poslužujemo na proslaveima

Parkirajte na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Kod nas je prilaz bez prepreka zagarantiran. Jednostavno rezervirajte stol kod nas. Rado ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našim ambijentalnim prostorijama. Kod nas možete sasvim praktično rezervirati stol koristeći online rezervaciju. Svakako, možete nas nazvati i na broj +385994472434. Kod nas možete vrlo jednostavno platiti Mastercard karticom, plaćanje virmanom, beskontaktnim plaćanjem, VISA karticom i debitnom karticom. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Naša jela mogu se naravno i ponijeti. Nudimo i usluge cateringa – ako ste zainteresirani, jednostavno nam se obratite. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za sve ostale informacije i rezervacije slobodno nas kontaktirajte. Svoje prostorije rado iznajmljujemo za svadbe ili druge velike događaje. Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam da ovaj sasvim posebni dan bude baš onakav kakav ste uvijek zamišljali. Svakim danom od 09:00 do 23:59 sati tu smo za vas.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Pomer 26a, 52100 Pomer, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+385994472434

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:59
Utorak
09:00 – 23:59
Srijeda
09:00 – 23:59
Četvrtak
09:00 – 23:59
Petak
09:00 – 23:59
Subota
09:00 – 23:59
Nedjelja
09:00 – 23:59

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue