Restaurant & Lounge Sopravento

Rezervacija

Možete naručiti za van | Pomer

Obožavatelji raznovrsne kuhinje kod nas dolaze na svoje. Dobro došli u naš restoran & Lounge Sopravento. Drago nam je što vas možemo razmaziti našim finim jelima i prirediti vam jedinstven doživljaj. Na našoj idiličnoj terasi možete uživati u lijepom vremenu. Kada sljedeći val vrućine naiđe, samo dođite kod nas: rashladite se i dobro odmorite u našim klimatiziranim prostorijama.

Izvanredni restoran sa sveobuhvatnom ponudom pića

Naša prvorazredna kuhinja razmazit će vas ogromnom ponudom ukusnih jela i pića. Naš prvorazredni bife sa slasnim jelima i specijalitetima pruža raznovrsnost, a za obitelji to je super prilika za zajednički obrok. Nudimo vam besplatni WiFi kako biste svugdje bili povezani. Dječji je kutak tu za vašu djecu dok vi možete na miru jesti. Imamo poseban dio u koji se pušači mogu diskretno povući.

Također poslužujemo na proslavima

Inače, do nas možete doći i autom, a za vas imamo i besplatna mjesta za parkiranje. Naš restoran ima prilaz bez prepreka. Najbolje odmah rezervirajte svoj stol. Radujemo se vašem dolasku. Poseban komfor – svoju rezervaciju možete izvršiti koristeći naš obrazac za online rezervacije! Naravno, možete nas nazvati i na broj +385994472434. Kod nas možete vrlo jednostavno platiti Mastercard karticom, beskontaktnim plaćanjem, VISA karticom, plaćanje virmanom i debitnom karticom. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Za sve koji su u žurbi, naša ćemo jela rado spremiti za van. Za svadbe, rođendane ili krštenje djeteta – naše usluge cateringa vaš će proslavu učiniti nezaboravnim. Bit će nam drago ako svoju privatnu proslavu održite kod nas. Samo nam pošaljite upit! Svadba iz snova u luksuznom ambijentu – specijalizirani smo i za velike događaje i predano ćemo vam pomoći oko organizacije vašeg velikog dana. Svakim danom od 09:00 do 23:59 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Pomer 26a, 52100 Pomer, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+385994472434

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
09:00 – 23:59
Utorak
09:00 – 23:59
Srijeda
09:00 – 23:59
Četvrtak
09:00 – 23:59
Petak
09:00 – 23:59
Subota
09:00 – 23:59
Nedjelja
09:00 – 23:59

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue